duminică, 28 martie 2010

sad:(


Dupa cum va asteptati kiar din titlu, intalnirea acesta va fi poate mai trista, poate mai melancolica, poate mai visatoare.....voi o sa decideti asta dupa ce veti fi citit aceste randuri.....este o zi ploioasa, o zi care te face sa te afunzi in ganduri si in sentimente, o zi in care poti privi cu melancolie inapoi in timp.....desi imi plac uneori astfel de zile, deoarece ma regasesc cu mine insami in ropotul picaturilor de ploaie, astazi sunt trista....sunt trista deoarece privesc melancolica in trecut, observ neincrezatorul prezent si ma gandesc fara speranta la viitor....cat se pot skimba oamenii, cat de mult conteaza niste gesturi, ce importanta mareata au uneori cuvintele....poate sunt o visatoare, insa mi-ar fi placut ca cei din jurul meu sa fie oameni buni, sinceri, cu sufletul curat, bineintentionati, apreciativi si cu o multime de alte calitati, ce constat, cu mahnire si cu dezamagire in suflet, ca lipsesc....poate nu toate, insa unele dintre ele in mod cert....nu vreau sa fiu yo cea kre judeca lumea, am si yo greselile mele.....insa, inca mai pot sa visez, inca nu a aparut nimeni si nimic care sa imi ia si acest ultim motiv de bucurie....sunt dezamagita, sunt trista, sunt chiar mahnita pe mine insami in primul rand, ca am lasat ca toate acestea sa ma afecteze, sa imi provoace aceasta stare....se spune ca nimeni nu ar trebui sa ne faca sa plangem in lumea asta, insa toti reusesc acest lucru intr-o anumita masura....poate e vina mea k am vazut ceea ce nu era, poate am avut asteptari prea mari, poate mi-am facut iluzii mult prea devreme....poate, poate, poate....acelasi simplu cuvant, insa numeroase incertitudini....nu as vrea sa va molipsesc cu aceasta stare, pe care mi-e greu sa o ascund, insa as vrea sa va dau un sfat: Nu lasati pe nimeni, niciodata sa va spulbere visele! Ele sunt tot ce avem mai de pret, sunt singurele lucruri de care nu trebuie sa lasam sa se atinga nimeni. Fiti egoisti cu voi atunci cand vine vorba de visele voastre. Acum, in inkeiere, as dori sa urez tuturor celor care poarta un nume de floare, un sincer si calduros "La multi ani!", multa sanatate si impliniri pe toate planurile....Si ca o ultima, dar nu cea din urma urare, va doresc sa vi se implineasca toate visele si sa pasiti pe cele mai inalte culmi ale succesului!

Cu respect, a voastra devotata
Midnightcat

7 comentarii:

  1. nu fi trista,zambeste.gandetse-te ca ai prieteni,si nu cunostinte,familia care te vor ajuta sa treci peste tot ce este greu.int-o oarecare masura m-am regasit pe mine in ceea ce ai scris tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca este familia....insa atunci cand esti la o distanta de ea si mai ales knd deja ai o varsta lucrurile nu mai sunt kiar la fel....sunt o persoana fff optimista de fel, insa atunci knd cineva ma dezamageste tot atat de tare ma cuprinde starea de tristete....

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca fiecare dintre noi, atunci cand suntem dezamagiti, cu prinde o stare de tristete...este normal pentru ca asteptarile noastre au fost inselate...poate suna ciudat, dar o persoana mult mai in varsta decat mine, mi-a spuc candva ca daca nu ai asteptari de la persoanele din jurul tau, nu poti fi dezamagit...sincer, acele vorbe m-au pus pe ganduri, dar niciodata nu am reusit sa le pun in practica, adica tot timpul cand ma atasez de cineva anume, incep sa am si unele asteptari!

    RăspundețiȘtergere
  4. km asa mi se intampla si mie....si oricat mi-as propune sa nu se mai repete, tot nu reusesc sa izbutesc acest lucru...poate totusi exista kteva persoane ratacite care stiu sa ne aprecieze si sa nu ne raneask asemenea calitati...

    RăspundețiȘtergere
  5. zambeste...maine e o noua zi!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. uni oameni nu se gandesc decat la ei atunci cand ranesc

    RăspundețiȘtergere