miercuri, 23 martie 2011

cik primavara...

Desi totul afara ne indreapta gandurile catre o primavara senina si calda, cateodata tot ce ne inconjoara, tot ce este exterior noua, poate insela... greu sa vezi primavara cand norii negri si apasatori ai iernii ink mai astern tristete si dezamagire in viata noastra...traiasc dupa principiul NO REGRETS! si chiar incerc sa iau tot ce e mai bun de la viata si sa las in urma sentimente precum ranchiuna, ura, invidia, egoismul...si de cele mai multe ori reusesc cu adevarat acest lucru, insa cum nimeni nu e perfect, mai ramane un procent de 5-1o % neacoperit...Dar toate incercarile mele de a privi doar partea buna a lucrurilor, uneori se mai topesc in umbra problemelor care, din pacate, s-au cam adunat in ultima vreme...probleme mai mici ca ale unora, insa mai mari decat ale altora...nici nu conteaza dimensiunile lor...sunt doar probleme....si e cam greu sa te indepartezi de ele cand vezi ca persoanele in care odinioara aveai mare incredere, acum se poarta de nici nu le mai recunosti...indiferenta dusa la extrem si nasul pe sus nu fac nimanui bine....nu stiu ce au unii de zis cu asta sau ce vor ceilalti sa demonstreze prin acest gen de comportament, cert e k lumea se skimba...oamenii se skimba, insa, din pacate, toate iau o intorsatura deloc frumoasa....sa speram ca macar ei sunt fericiti si impliniti asa, k altfel nu as mai vedea rostul skimbarii...in alta ordine de idei, desi incerc sa ma bucur de tot ce mi se intampla, sunt anumiti factori care ma impiedica...insa cel mai important este cine sau ce ma ajuta...ma ajuta gandul ca doar o viata avem si doar pe asta o traim, asa k cel mai bine ar fi sa o fructificam la maxim si sa ne traim fiekre clipa si fiekre zi ca si cum nu ar mai fi o alta...in ceea ce privste "cine" ma ajuta, ei asta e ceva mai ramificat...e vorba de prieteni...prieteni buni...e vorba de anumite sentimente pentru anumite persoane...e vorba de ceva mai mult decat simple cuvinte asternute pe hartie...insa cel mai important factor in alienarea stresului si a problemelor este un catel :) este vorba despre spike...l-ati cunoscut in posturile anterioare...o singura privire in ochisorii lui te face sa vezi lumea mai buna....mai calda...mai senina...macar de am putea fi si noi, oamenii, atat de usor de multumit precum un catel...o portie de mancare, putina apa si ceva afectiune este tot ce le trebuie pentru a vantura frenetic din codita lor, semnaland astfel bucurie, multumire, fericire...ca sa nu mai amintesc de loialitatea lor si de nadejdea de a fi mereu langa tine...si la bine si la rau...din fericire yo am un asa partener de camera, care, printr-o simpla privire, imi face ziua mai frumoasa...de asta il si iubesc atat de mult! Este suficient sa incepem a ne harjoni si parca tot ce este rau dispare...are o energie molipsitoare!
In incheiere pot sa va spun doar sa fiti fericiti si sa va inconjurati numai de lucruri pozitive si de oameni care tin cu adevarat la voi! Scapati de "surplusul" care este inutil, ba chiar nefavorabil voua! Si nu uitati sa traiti! O primavara cat mai senina va doresc!
M.D

4 comentarii:

  1. anonim mr h
    intradevar viata merita traita si eu iti spun traiesteo si tu uita de probleme p langa spike eu kred k m-ai ai un preieten bun si ink kativa

    RăspundețiȘtergere
  2. am mentionat si cei cativa prieteni ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Forgive...forget...but DON'T leave the people you love more than life behind...chances are meant to be given over and over again... :)...stii tu mai bine la ce (sau mai exact cine) ma refer :)...take care!

    RăspundețiȘtergere